avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere suspendare judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere suspendare judecata

Buna ziua,

Va rog sa mi spuneti, daca reclamatul depune cerere de suspendare a judecatii deoarece s a inteles pe cale amiabila cu paratul, care i art in baza caruia se face cererea, 242 sau 243 din codul civil?
In acest caz, paratul treb sa depuna si el o declaratie ca este de acord cu susp judecatii?
Daca se depun aceste cereri, se poate la ca termen paratul sa nu se mai prezinte ( e in conc) ?
Cum poate fi revocata imputernicirea avocatului in acest caz?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Divort maria.tanase2009 maria.tanase2009 Buna ziua. As dori sa stiu daca la prima infatisare la divort nu se prezinta nici unul dintre cei doi soti, ce se intampla? (vezi toată discuția)
Cerere de suspendare a cauzei si intampinare Ramona24 Ramona24 La primul termen in calitate de parat ceri suspendarea cauzei, deci nu mai trebuie sa depui si intampinare? In drept ce articol poti invoca atunci cand ... (vezi toată discuția)
Art. 242 c.p.c. - paratul nefiind de acord cu art. etc etc Buna seara, Sunt parat intr-un dosar si instanta a decis suspendarea judecarii dosarului chiar daca eu nu am fost de acord. Am avocat care ma reprezinta dar ... (vezi toată discuția)