avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut nereturnat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut nereturnat

Buna ziua
Am imprumutat uni asa zis prieten cu o suma de bani (cu contract notarial fara gaj) care a plecat in Germania la munca. In contract era stipulat ca se va achita in 7 rate incepand cu o data care a expirat. Am luat legatura cu el si nu vrea sa-mi mai returneze banii. Pot sa apelez la o firma de recuperari din Germania daca traduc contractul de imprumut in limba Germana ? Mentionez ca el are acum cont si acte de munca legale.
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:24, 21 August 2014
Initial parcurgeti procedura prealabila de notificare cu termen concret de restituire suma
Daca pretinsul prieten nu se achita de obligatiile contractual asumate puteti demara procedura de executare a bunurilor in evidenta acestuia
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notar ghooost2006 ghooost2006 Buna! As vrea sa stiu daca am facut cu o persoana fizica un contract la notar cum ca i-as fi dat o suma de bani,dar fara garantie,si trece termenul , ce pot ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani Svetlana55555 Svetlana55555 Buna ziua! Am o intrebare. Acum 4 luni am imprumutat o suma de bani fiin pus in gaj automobilul persoanei ce iam imprumutat. La notar am incheiat un contrat, ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea proteja un împrumut către un cunoscut, astfel ... Cristi_R Cristi_R Cum aș putea proteja un împrumut către un cunoscut, astfel încât să fiu sigur că recuperez banii? Mulțumesc (vezi toată discuția)