avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Roman, acte pierdute in Germania, cum se poate intra ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Roman, acte pierdute in Germania, cum se poate intra in Romania ?

Buna ,am pierdut actele in Germania ,cartea de identitate imi expirase deja ...cum procedez sa ajung in tara ,Roumania ...#-o
Cel mai recent răspuns: Raluca Siman Traduceri , Traducator autorizat 01:35, 22 August 2014
Buna seara Elena,
Trebuie raportata pierderea la Politie si cu acel act doveditor, mergi la Consulatul sau Ambasada Romaniei si ei iti vor elibera in baza hartiei de la politie, un titlu de calatorie pentru a te intoarce in tara. Celor de la Politie le poti oferi CNP-ul tau.

Ai grija ca acest titlu de calatorie, nu este gratuit, in 2013 era 65 Euro si il poti folosi in 30 de zile pentru o singura calatorie catre Romania, iar odata ajunsa in tara, acest act devine nul. Bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute in germania - pot intra in tara? chipucnicolae chipucnicolae am pierdut cartea mea de indentitate si pesaportul fiului meu in germania cind veneam de la aeroport.fiul meu este la scoala in germenia si treb sa merg in ... (vezi toată discuția)