avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot deschide un aprozar in baza certificatului de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot deschide un aprozar in baza certificatului de producator?

Va salut!Cu mult respect!
As vrea sa stiu daca pot deschide un aprozar intr-un orasel din Giurgiu,in interiorul curtii,adica latura dinspre drum sa fie gardul.Adica deschid portile si se vede marfa.Am facut o structura metalica imbracata in prelata si cu bannere gen "Legume si Fructe"...practic un aprozar adevarat.
Pot vinde in baza certificatului meu de producator,fara alte complicatii?
Ce se intampla daca vand si legume care nu sunt trecute in certificat?
Si ultima intrebare este daca am vreo problema daca expun pepenii si cartofii pe un palet la poarta?
Va multumesc enorm!!!

Alte discuții în legătură

Probleme infiintare intreprindere individuala constantin.sorin constantin.sorin Salutare tuturor, cu respect Deoare sunt presat de timp, am sa trec direct la subiect: Doresc sa infiintez o Intreprindere individuala care sa aiba obiect ... (vezi toată discuția)
Accident de munca radu_vasilescu87 radu_vasilescu87 Buna ziua, Pentru colegii mai experimentati, am urmatoarea speta: X, sofer de camion angajat la o firma Y, se deplaseaza la o alta firma A unde ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)