avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intreprindere individuala si angajat la alta societate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intreprindere individuala si angajat la alta societate

Buna ziua,
Daca detin o intreprindere individuala (magazin mixt)si sunt angajat si la alta societate doar cu 2 ore sunt obligat sa mai platesc la casa de pensii si pt.intreprinderea individuala? (conteaza ca sunt angajat cu doar 2 ore la alta societate?ca daca eram cu 8 ore stiam sigur ca nu mai trebuie sa platesc inca o data)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:44, 22 August 2014
Aici nu conteaza daca e contract de munca cu norma intreaga sau redusa. Deci nu mai platiti contributie la pensie pe perioada cat e valabil respectivul contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular ii angajat in alta firma AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am o II cu prestari servicii intracomunitare, platitor tva, inregistrat ROI si as dori sa stiu daca pot fi angajat la alta intreprindere individuala cu program ... (vezi toată discuția)
Scutire plata contributii somaj pentru pfa vd_mc vd_mc Buna ziua, Mi-am infiintat recent un PFA; dupa ce am ridicat actele de la ORC a urmat sa ma inregistrez la finante, dar intre timp am auzit ca, in cazul ... (vezi toată discuția)
Angajat +intreprindere individuala papillon papillon Buna ziua! 1)Daca sunt angajat al unei societati comerciale si in acelasi timp doresc sa incep o afacere proprie(intreprindere individuala) va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)