avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna ziua.
Parintii mei au divortat iar tatal meu a decedat ulterior. Pot primi pensie de urmas avand in vedere faptul ca este o probabiitate mare ca el sa nu fi avut carte de munca, sau cel putin sa fie pierduta ?
Mentionez ca am 18 ani si sunt inscrisa la facultate.
Cel mai recent răspuns: GabrielaElla , utilizator 17:50, 22 August 2014
1. Puteti beneficia de pensie de urmas chiar daca parintii erau despartiti la data decesului.

2. Mergeti la Casa de Pensii, luati lista cu actele necesare, prezentati cazul dvs. si rugati sa va spuna cum puteti proceda pentru a face rost de actele de care aveti nevoie.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru copil urmas C.Fabyola C.Fabyola buna tuturor,am o intrebare, sotul meu a fost ucsi in urma cu un an, inculpatul a fost incadrat in articolul c.p 175 in ca nu sa finalizat ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas dia_claudia87 dia_claudia87 tatal meu a decedat de 1 luna, parintii mei sunt divortati de cand aveam eu varsta de 2 ani. nu am mai tinut legatura. acum am 23 de ani si sunt studenta. as ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas vivians vivians la un an dupa decesul sotului (fostului sot pt. ca ma despartisem de el) mai pot solicita pensie de urmas pentru copil? am fost casatorita cu el 5 ani. (vezi toată discuția)