avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere

Buna ziua am si eu nevoie de un sfat , in aceasta seara calatoresc in Romania,vin din Londra, problema e ca in urma cu 3 saptamani am fist prins vorbind la telefon bineinteles ca am luat amenda si 3 puncte,problema e ca legislatia in marea britanie spune sa trimiti permisul la eu in max 7 zile ca sa iti adauge punctele, iar autoritatile ti le vor trimite inapoi in max 6 saptamani. Vir fi probleme pentru mine daca pe teritoriul tarii noastre voi conduce fara sa am permisul la mine, tin sa mentionez ca sunt primele su singurele puncte pe care le an pe permis . Multumesc anticipat
Este permis de conducere romanesc? Sanctiuna include si suspendarea?
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2014
AvTudor_com, utilizator
Permisul este englezesc , sanctiunea nu include suspendare nici retinerea acestuia dar aceasta este legislatia in marea britanie se trimte permisul si counter-part paper pentru adaugarea punctelor, sunt primele si singurele puncte pe care le am. Multumesc
Este permis englezesc,si nu include suspendare ,aceasta este legislatia in marea britanie si in momentul cand ei amenda si puncte de penalizare permisul si counter-part paper se trimit la directia de permise pentru adaugarea puncteleor, tin sa menteionez ca sunt primele si singurele puncte pe care le am pe permis.multumesc anticipat
Chiar credeti ca harnicii politisiti romani vor trimite puncte si alte SF-uri in GB? Ati uitat de unde ati plecat? Eu v-as zice sa nu trimiteti nimic nu de alta dar cei de la posta romana sunt si ei specimene model de harnicie si poate va treziti ca nu mai aveti permis ca s-a pierdut pe drum pe undeva.
Daca permisul nu este suspendat puteti sa circulati. Problema este ca, neavandu-l asupra dvs, riscati sa fiti oprit si sanctionat, pentru neprezentarea actului. O problema si mai mare poate sa fie timpul in care ei fac verificarile, sa vada daca aveti permis valabil.

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)