Buna ziua am si eu nevoie de un sfat , in aceasta seara calatoresc in Romania,vin din Londra, problema e ca in urma cu 3 saptamani am fist prins vorbind la telefon bineinteles ca am luat amenda si 3 puncte,problema e ca legislatia in marea britanie spune sa trimiti permisul la eu in max 7 zile ca sa iti adauge punctele, iar autoritatile ti le vor trimite inapoi in max 6 saptamani. Vir fi probleme pentru mine daca pe teritoriul tarii noastre voi conduce fara sa am permisul la mine, tin sa mentionez ca sunt primele su singurele puncte pe care le an pe permis . Multumesc anticipat
In locul permisului de conducere depus la serviciul de permise nu vi s-a eliberat vreun alt document care sa ateste acest fapt? Daca nu, cum conduceti in UK? Daca nu aveti vreun document care sa ateste ca dvs. posedati permis de conducere eliberat de autoritatile din UK; ca nu vi s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice; nu este anulat ci numai retinut pentru indeplinirea unor formalitati administrative in urma unei contraventii s-ar putea sa aveti probleme in cazul in care sunteti oprit de catre organele de politie.
Nu inteleg de ce nu v-ati informat acolo despre acesta situatie,ei trebuia sa va furnizeze raspunsul, nu mi se pare o procedura fireasca sa trimiti permisul fara a fie suspendat si sa nu ai nici un act in schimb cu care sa circuli.