avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata retroactiva CAS
Discuție deschisă în Executare silită

Plata retroactiva CAS

Buna seara! Am si eu o foarte mare nelamurire: tatal meu a avut un PFA pana in 2008 si mai acum cateva saptamani ne-am trezit cu anumite instiintari de executare silita pentru neplata plus penalitati si dobanzi penalizatoare. Exista cumva modalitatea de a castiga in instanta? Deoarece el nici macar nu a stiut ca a aparut aceasta lege care sa includa plata retroactiva. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 11:44, 23 August 2014
Pentru a putea raspunde ar fi nevoie de informatii ca:
1. Cum a fost impozitat, in sistem real sau pe baza de norma de venit (daca era pe norma, mai e nevoie si de alte informatii)
2. In perioada cat a functionat acel PFA, ce venituri a realizat, defalcat pe luni?
3. Despre ce perioada vorbim, exact?
4. Este vb de CAS (contributie la fondul de pensii) sau CASS (sanatate)?
etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii catre cnass pt pfa rasaritcdumitru rasaritcdumitru am \\"functionat\\" ca PFA impozitat la norma de venit si neplatitor de TVA (in perioada 2007-2011) si am platit doar contributia la Pensii; azi am primit de ... (vezi toată discuția)
Plata cass restanta! narcisa07 narcisa07 Sunt PFA .Am obtinut oarecare venituri incepand cu anul 2004. Datorita unor mari dezamagiri din partea sistemului romanesc de sanatate in anul2003(nu ... (vezi toată discuția)
Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)