avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... musamalizarea instantei supreme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

musamalizarea instantei supreme

intr un dosar penal pe rol in curtea de apel instanta a cerut cazierul actualizat al inculpatului (ca sa verifice daca art 74.ind.1 a mai fost aplicata sau nu)...dar avocatul a zis ca a fost o musamalizare deoarece un judecator din completul de judecata a lipsit si de aceea au cerut cazierul ca sa se amane termenul..ceea ce este ADEVARAT,dovada este ca pana la urmatorul termen nu a venit cazierul dar am fost judecat.
Ce s-a intamplat?mentin ca pe mine m-a afectat negativ chestia aceata deoarece in cele din urma au contopit toate pedepsele mele si am scapat cu suspendare...DAR din cauza ca nu au asteptat sa ajunga in dosar cazierul actualizat o pedeapsa nu a apearut la ei si nu a fost contopit......iar daca vor observa acum vor contopi si risc executarea.
Pot sa sesizez instanta ca au omis o greseala?

Alte discuții în legătură

6 pedepse contopite,dar sunt contopite numai 5 puncuskaa puncuskaa am avut 6 condamnari cu suspendare si inca un proces pe rol,curtea de apel a cerut cazierul actualizat,din dosarul pe care a fost pe rol am fost achitat...IAR ... (vezi toată discuția)
Neatentia instantei? puncuskaa puncuskaa in 2013 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare (in urma contopirii a 7 pedepse),odata a fost aplicat art 74 ind 1 si am avut inca un dosar pe rol...a venit ... (vezi toată discuția)
Apel impotriva unuia dintre cei 2 inculpati mezgageza mezgageza daca parchetul a facut apel impotriva unui inculpat intr un dosar in care sunt 2 inculpati,poate sa inrauteasca situatia inculpatului impotriva caruia nu au ... (vezi toată discuția)