avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 6 pedepse contopite,dar sunt contopite numai 5
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

6 pedepse contopite,dar sunt contopite numai 5

am avut 6 condamnari cu suspendare si inca un proces pe rol,curtea de apel a cerut cazierul actualizat,din dosarul pe care a fost pe rol am fost achitat...IAR au contopit celelalte pedepse cu suspendare,DAR au contopit numai 5 pedepse (din greseala instantei sau poate ca o pedepasa inca nu a aparyut in cazier,desi a ramas definitiva in martie 2013 iar cazierul actualizat au cerut in iunie 2013)
in urma contopirii am ramas cu o pedeapsa de 3 ani cu supraveghere...dar acum vad ca in cazier apare o pedeapsa de 3 ani (in urma contopirii) si o pedeapsa de 2 ani (pe care au omis o sa contopeasca)....si mai am un proces in care am impacat cu partile vatamate si obtin o incetare..
CE SE INTAMPLA DACA vor observa ca am 2 pedepse si vor contopi?
mentin ca este greseala curtii de apel

Alte discuții în legătură

Musamalizarea instantei supreme puncuskaa puncuskaa intr un dosar penal pe rol in curtea de apel instanta a cerut cazierul actualizat al inculpatului (ca sa verifice daca art 74.ind.1 a mai fost aplicata sau ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-contopiri-spor-situatie grea puncuskaa puncuskaa am avut 6 pedepse cu suspendare pe care curtea de apel a contopit si am ramas cu 3 ani suspendare,dar instanta a gresit si nu a contopit o pedeapsa de 2 ... (vezi toată discuția)
Legea penala mai favorabila puncuskaa puncuskaa am doua pedepse cu suspendare si mai am un proces....conform noului cod pt inselaciune pot obtine o incetare si am falsul la care pot sa primesc o achitare pt ... (vezi toată discuția)