avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare bunuri de pe proprietatea clientului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare bunuri de pe proprietatea clientului

Buna ziua,
Pana luna trecuta am avut un contract de prestari servicii (executie in constructii) cu o persoana fizica (am construit bloc pe terenul acestuia). De cateva zile ne-am certat, el are datorii pe care nu le plateste si a spus ca daca nu imi convine sa plec, ceea ce am si facut. Problema este ca pe santier am folosit materiale de cofrare inchiriate de la un furnizor din Romania, pentru care eu platesc chirie lunara. Beneficiarul mai are de construit un etaj, are oameni disponibili si macara, insa nu poate fara cofrajele mele. Asadar este evident ca nu-mi permite accesul pe proprietatea lui sa-mi incarc materialele ramase, asta pentru inca cel putin o luna cat mai are el de lucru.
Cea mai importanta problema: cum pot urgenta accesul pe santier pentru a-mi recupera bunurile ramase? (cineva imi spunea ca exista o ordonanta presedintiala de care pot beneficia, voi merge luni la un avocat, pana luni nu ar strica cateva sfaturi, sa pot sa ma organizez din timp)
A doua problema: daca perioada in care pot intra se prelungeste, pot sa cer daune pentru chiria suplimentara pe care furnizorul mi-o va factura?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:08, 2 Septembrie 2014
Pe ce meleaguri se intampla cele relatate de d-voastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract srl-pfa exangajat exangajat Buna ziua As vrea daca are cineva timp, sa-mi dea un sfat in legatura cu o problema care o am cu firma pentru care am lucrat. In ianuarie am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Amortizare chiosc luat in chirie LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am preluat de curand contabilitatea la o firma si am o problema: in anul 2008 a fost luat in chirie un chiosc, a fost bagat pe contul 2133 cu ... (vezi toată discuția)
Ascensor lift mercenarul mercenarul unde se pot reclama locatarii unui bloc care in mod sistematic urca materiale de constructii cu liftul(saci de ciment cutii cu gresii etc)?multumesc (vezi toată discuția)