avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somer neindemnizat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somer neindemnizat

Buna ziua!
Am 51 de ani, studii superioare si am fost in somaj indemnizat un an (pana in 05.08.2014). In cazul angajarii, angajatorul primeste pentru mine subventie de la stat sau aceasta se acorda doar in cazul tinerilor absolventi? Daca da, cat este suma primita si pe ce perioada se da? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 13:45, 23 August 2014
Beneficiaza de indemnizație de somaj, in calitate de absolvent, numai absolventii unei forme de invatamant , în termen de 12 luni de la data absolvirii studiilor.
nu primeste ceva de la stat doar cand ati absolvit in anul acela paote primi subventii sau scutiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat primeste o firma pentru angajarea unui absolvent de studii superioare ? mmem mmem Buna ziua, Am cateva nelamuriri, de fapt nu stiu unde sa caut, in ce lege. Stiu ca acum 1-2 ani firmele care angajau un absolvent de studii superioare ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)