avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto cu asigurare valabila pe hartie si verificare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto cu asigurare valabila pe hartie si verificare tehnica facuta din pix

Buna ziua am fost la politia rutiera Arad sa denunt o masina care circula pe drumurile publice fara asigurare buna si cu verificarea tehnica facuta fara macar ca masina sa fie verificata , pe langa toate acestea masina are si probleme la sistemul de ambreaj si frane si foarte simplu ofiterul de servici mi-a spus sa fac o cerere si sa merg Luni dimineata ca vinerea este program scurt si nu mai gasesc pe nimeni . asta se intampla vineri in jurul orei 12 . Eu credeam ca politia rutiera are program 24 din 24 , 7 din 7 dar se pare ca nu este asa . trebuie sa umblu mult si sa fac tot felul de cereri daca vreau sa fac un bine . pana luni sepot intampla multe . Ce ma sfatuiti sa fac ca sa nu trebuiasca sa merg luni cu cererea si sa cer audienta la comandant si numai dupaia sa verifice . :-/:-/:-/
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:00, 24 August 2014
Sesizati oficial aspectele precizate direct conducerii SPR local
ca sa pot sesiza acest lucru va trebui sa obtin audienta la sefii politiei .
Velicu-Daniel a scris:

. Ce ma sfatuiti sa fac ca sa nu trebuiasca sa merg luni cu cererea si sa cer audienta la comandant si numai dupaia sa verifice . :-/:-/:-/

Formulati cererea si trimiteti-o prin posta cu confirmare de primire.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar la politie gica1234 gica1234 am o intrebare . am un dosar penal la politia din comuna de aproape un an de zile si asi vrea sa fac o cerere de urgentare a dosarului unde trebuie sa o fac ... (vezi toată discuția)
Șofer profesionist, permis reținut în urma unui accident. pot cere în scris procurorului să urgenteze cu soluționarea dosarului? fără permis nu pot pot munci și nu-mi pot întreține familia Ionut groza Ionut groza Buna ziua .În data de 16 08 2018 am avut un accident în bucurești.Aflanduma parcat pe dreapta si punanduma in miscare cu semnal stanga si asiguranduma in ... (vezi toată discuția)
Accident trei masini catalin_serban93 catalin_serban93 Bună ziua, astazi am fost implicat intr-un accident rutier dintre un SEAT, VW si BMW in localitate in urmatoarea situație: SEAT era oprit la trecere ... (vezi toată discuția)