avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa la rosu construita acum 2 luni fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa la rosu construita acum 2 luni fara autorizatie

Buna ziua,
Stiu ca intrebarea:"de ce ai construit fara autorizatie" este inevitabila, dar asta este situatia in care ne aflam. Am inceput constructia unei case P+M (acum este la rosu) cu o amprenta de 7x5 , pe amplasamentul unei vechi magazi de lemne ce avea o amprenta de 7x 2.9. Magazia a fost daramata fara autorizatie , aceasta fiind un focar de infectie. In prezent un vecin doreste sa faca sesizare la primarie, avand in vedere ca noi nu avem autorizatie. Ce as putea sa fac in acest moment pentru a veni in intampinarea acestuia ce ne ameninta cu amenda si demolarea casei? Am tot citit pe baza acestui subiect dar parerile sunt impartite. Ar trebui sa ma autodenunt? Ce pasi as putea urma?
Cel mai recent răspuns: stefanescu0 , utilizator 14:03, 30 August 2014
da..trebuie sa intrati in legalitate

cei de la urbanism va vor indruma si nu sunteti obligat sa platiti altceva decat amenda ocazie cu care incheie un proces verbal prin care va indruma si va da termen de gratie
Va multumesc pentru raspuns! O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul a construit o magazie din bca pe terenul meu. pot s-o dărâm fără proces? asdeass asdeass Buna ziua! Am cumparat in urma cu 3 ani un teren la tara imprejmuit cu gard.anul acesta am scos AC pentru anexa si gard (acesta a fost construit fara AC) si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie magazin eX3nna eX3nna Buna ziua. Nu stiu daca am postat unde trebuie. Am si eu o problema. Am o casa la tara + teren (la vreo 60 km de Bucuresti, aproape de Videle) si as dori ca ... (vezi toată discuția)
Autorizație si nerespectarea ei privind construire/remodernizare case Cristimarius Cristimarius Buna tuturor! Cred ca in problema mea multi a ti trecut si a ti stii sa ma îndrumați spre pașii corecți pe care sa i urmez. O sa trec la subiect : Acum 3 ... (vezi toată discuția)