avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata parțiala - acord
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata parțiala - acord

Vă rog, am o întrebare:

La solicitarea pensiei anticipate parțiale am primit Decizia care nu include și acordul și alte sporuri, pentru care am depus adeverințe la momentul cererii de pensionare.

Când trebuie depusă contestația pentru acord și sporuri?

Contestația depusă în cele 30 zile de la primirea deciziei blochează intrarea în plată a acesteia?

În cazul câștigării, eventual, în instanță, a acestor drepturi nerecunoscute, de când se consideră/aplică recalcularea? Am auzit zvonuri că începând cu limita de vârstă, dar nu mi se pare corect.
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 11:18, 30 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii nerecunoscuta ellamoise ellamoise Am lucrat 16 ani in gr.II de munca ca operator consola (calculator ) este mentionat in cartea de munca ca am lucrat in procent de 100% in grupa a II, ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii contestă inregistrarea din carnetul de muncă Dan2016 Dan2016 Deși carnetul de muncă are explicit consemnată, autentificată si certificată mențiunea privind încadrarea în \"Grupa a II-a de muncă\", casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Neluare in calcul la pensie pentru limita de varsta a perioadei lucrate in grupa a ii-a MariaTulbure MariaTulbure Am primit zilele acestea Decizia de pensionare pentru limita de varsta. La Motivare, scrie asa: Grupa a II-a de munca aferenta perioadei ... (vezi toată discuția)