avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

angajare persoana cu domiciliul in alt judet-acte necesare si unde trebuie depuse
Cel mai recent răspuns: ORIONIMPEX , utilizator 20:37, 28 August 2014
1. Actele necesare pentru angajare sunt aceleasi indiferent de judetul unde salariatul are domiciliul.

2. Actele necesare vi le spune angajatorul unde vreti sa va angajati si se depun tot la el, la Serv. Resurse umane.
Multumesc pentru raspuns ,dar in cazul acesta eu sunt angajatorul si cei de la AJOFM la care trebuie sa depun instiintarea pentru infiintarea unui loc de munca mi-au spus ca daca angajatul nu are domiciliul in judetul unde se creeaza locul de munca ,trebuie sa aduca o adeverinta de la AJOFM din judetul de domiciliu al viitorului angajat.Toata stima pentru activitatea pe care o desfasurati ,dar mi-ati dat un raspuns ...de angajat la..... STAT (AJOFM,oriunde s-ar afla)

Multumesc si scuze pentru remarca !

Si apropos de Resurse umane,credeti ca un amarat de angajator cu 3-4 salariati si cu tot ce impune acest lucru are cum sa mai tina si un OM la resurse umane,care sa-l lumineze la fiecare sincopa (sau sinapsa ) a sistemului legislativ ,poate acest om mai are si altceva de facut,in aceasta jungla ,adica sa mai si munceasca (pe BUNE)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie ajofm Alexxandra04 Alexxandra04 Buna ziua! Urmeaza sa ma angajez incepand cu 1 ian 2009. Am primit lista cu documentele necesare, dar am o intrebare legata de repartitia de la fortelel de ... (vezi toată discuția)
Conflict de drepturi? mixi64 mixi64 ce pot face in acest caz? dupa o promovare pe functie, la care am obtinut o marire de salar, conf. grilei de salarizare, acum odata cu desfiintarea postului , ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)