avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin cu pauni care fac zgomot ziua si noaptea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin cu pauni care fac zgomot ziua si noaptea

Stau la casa si am un vecin care are pauni care scot tipete ziua si noaptea,are nevoie de acordul meu pentru a creste pauni sau nu?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:33, 26 August 2014
Pentru raspuns la obiect precizati concret zona unde domiciliati deoarece sunt dispozitii distincte pentru mediul urban fata de cel rural
Stau in mediul rural
Studiati disp Ordinului nr536/1997 al agentiei mediului care precizeaza concret distanta minima fata de fermele de pasari,oi,porci ,etc
Conteaza mult si numar de exemplare
avand in vedere neajunsul datorat zgomotului,probabil ca deranjeaza si alti vecini
Incercati sensibilizarea si a altor vecini deranjati de zgomotul pasarilor,sesizati oficial directia corp control din primarie,DSV
Sesizati oficial Autoritatea de sanatate publica cu privire la disconfortul generat de miros ,
zgomot
Ordinul nr. 536/1997 nu mai este în vigoare. El a fost abrogat prin Ordinul nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Lege care interzice cresterea pasarilor in mediul urban Klimt Klimt Buna ziua, Stiu ca in 2006, Ministrul Sanatatii de pe atunci, Eugen Nicolaescu, propusese un proiect de lege care avea ca scop interzicerea creşterea ... (vezi toată discuția)
Raporturi de vecinatate izaandre izaandre Buna ziua! M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)