avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare titlu de proprietate pe baza recensamantului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare titlu de proprietate pe baza recensamantului din 1948

In anul 2002 am obtinut titlu de proprietate pe 300 de ha de padure
(o obste sateasca), in baza legii 1/2000, iar acum primarul, in baza unui raspuns pe care l-a primit de la Arhivele Nationale, inca din anul 2006, sustine ca la recensamantul din 1948 nu am avut decat 75 de ha si doreste sa faca demersurile necesare pentru a anula titlul de proprietate. Cum ma pot apara in acest sens, avand in vedere ca singurul act pe baza caruia s-a realizat retrocedarea e un asezamant scris in anul 1945 de unul dintre conducatorii obstei de atunci, document in care sunt prevazute limitele naturale ale obstei si care poarta stampila obstei satesti.

Alte discuții în legătură

Reconstituirea dreptului de proprietate teofillaze teofillaze Sunt membru al unui composesorat urbarial satesc.Ni s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului forestier detinut de composesorat inainte de 1945 ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate paula21 paula21 buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Ce aduce nou legea 247/2005 vs legea 18/1991 ? ALEXANDRUMITACHE ALEXANDRUMITACHE 1. Daca in temeiul legii 18/1991 am primit deja titlu de proprietate pentru o suprafata de 50 ha teren agricol inca din anul 2002, acum, in baza legii ... (vezi toată discuția)