1. Daca in temeiul legii 18/1991 am primit deja titlu de proprietate pentru o suprafata de 50 ha teren agricol inca din anul 2002, acum, in baza legii 247/2005, la ce suprafata as mai avea dreptul, in conditiile in care inainte de exproprierea din 1945 tatal meu, al cariui mostenitor sunt, avea 102 ha, iar dupa expropriere i s-au lasat 50 ha?
2. Pentru a mi se restabili dreptul de proprietate si a mi se retroceda si o suprafata de padure de 22 ha, ce documente trebuie depuse pana la data de 22.09.2005 si la ce autoritati?
______
Va multumesc, dar tocmai ca, citind aceste 2 legi, n-am gasit un raspuns concret la nedumerirea mea. Ori sunt chior ori nu sunt in stare sa inteleg un text de lege ce modifica alt(e) text(e) de lege.
Mi-ati putea indica, va rog, articolele din cele 2 legi relevante pentru intrebarea mea?
Cu multumiri,
Alexandru Mitache
alexandrumitache@yahoo.fr
______
Speta interesanta
tosonel
Va propun urmatoarea speta:
Doi soti, inainte de anii 40 cumpara o mosie formata din 110 ha teren arabil si 15 ha padure. Cei doi soti au impreuna din ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure
Andreea L.
In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)