avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas pentru soție
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas pentru soție

Buna Ziua

Tatăl meu a decedat pe 12 August anul acesta la vârsta de 58 de ani
A fost operat de cancer pulmonar acum mai bine de 3 ani si dupa un an cancerul a recidivat in metastaza la cap. A făcut Chimeo terapie timp de 3 ani si din păcate acum câteva saptamâni ia cedat trunchiul cerebral Si a decedat. Mama este pensionata pe caz de boala. Ea are diabet de tip 2 si a stat lângă el toți ani astea
Tata era pensionar avea o pensie de 1000 iar mai recent de 2 luni avea si o pensie de handicap. Mama are 55 de ani si are o pensie de boala de aproape 500 as vrea sa știu daca are dreptul la o pensie de urmas dupa tata noi copii suntem mari 27, 29, si 36 va rog sa imi Spune-ți daca se poate face ceva
Cel mai recent răspuns: Clau_jami , utilizator 13:46, 25 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va Multumesc pentru răspuns. Presupun ca mama având o pensie de 500 si tata avea de 1000 asta ar însemna ca 50% din al lui e ceea ce mama primește ca pensie de boala. Cand se împlinește vârsta presupun ca ea având 30 de ani de munca o sa primească o pensie mai buna . Va Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaduva, pensie de urmas iulianalili iulianalili buna ziua ,, am si eu o intrebare legata de pensionare sunt nascuta in data de 13 august 1961 si sunt vaduva sotul a lucrat la penitenciar si era la pensie ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensia de urmas abel abel Va rog sa ma ajutati pt o problema in legatura cu pensia de urmas Tatal meu a decedat in 2007 in februarie la varsta de 59 de ani avea o pensie de 820 de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)