avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS - Contract in tara, lucru in afara tarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS - Contract in tara, lucru in afara tarii

Va rog sa-mi spuneti daca/in ce conditii asigurarea de sanatate platita in tara acopera eventuale riscuri de sanatate in alta tara din UE. E vorba de un contract de munca cu o firma din tara, dar care detaseaza in strainatate.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina Tomescu , Consultant resurse umane 15:36, 25 August 2014
Exista acel card european de sanatate care poate fi solicitat de la CAS, dar care acopera doar urgentele in cadrul Uniunii Europene. Pentru asistenta medicala de calitate va recomand o asigurare de viata facultativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate european capsunar capsunar As vrea sa imi aduc mama si un frate in Spania pentru o perioada de aprox.3 luni.Mama e pensionara iar fratele are 40 de ani si este handicapat.Aici la medic ... (vezi toată discuția)
Cardul de sanatate european jhonyboxing jhonyboxing Buna ziua! Am deschis acest nou subiect in speranta ca mi se va raspunde la intrebarile mele.-In primul rand,mi se pare normal sa explic prima data ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate laurenmay laurenmay Am o intrebare legata de cadrul legislativ ce sta la baza acordarii cardurilor europene de sanatate, atat din perspectiva romaneaca cat si europeana. Anume, ... (vezi toată discuția)