avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua - cadastru si intabulare apartament in partaj
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua - cadastru si intabulare apartament in partaj

Buna ziua, fostul sot de care am divortat, poate face cadastru si intabulare fara acordul meu, la un apartament pentru care inca nu s-a facut partaj?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 14:50, 25 August 2014
Cadastru si intabulare poate face , pentru ca sunt acte de administrare , nu poate instraina imobilul fara acordul dvs sau fara sa faceti partajul.
ar fi bine totusi sa urmariti cursul intabularii, nu cumva sa declara ca nu este casatorit si sa nu apareti in acte....daca asa o sa se intample atacati incheierea de intabulare.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare cumparare? ulica ulica Buna seara! In anul 2007 am cumparat un apartament de la o doamna care a declarat ca era divortata la data dobandirii dar, ulterior am aflat ca la data ... (vezi toată discuția)
Rezolvare acte eneelena eneelena IN URMA ACTULUI DE PARTAJ FACUT IN IUNIE 2015 TREBUIE FACUT UN ALT ACT IN CARE SE CEDEAZA SUMA DE 21000 euro care au ramas in partaj la sot in schimbul ... (vezi toată discuția)
Sultă pentru renunțarea la cota-parte dintr-un imobil moștenit: cum se procedează când cel care vrea să preia tot imobilul nu dispune de toată suma la momentul dezbaterii moștenirii? negue_c negue_c Buna ziua, E vorba de o casa care a apartinut in proportie 50/50 (adica ambele nume pe contractul de vanzare) unor soti divortati. Unul a murit fara sa lase ... (vezi toată discuția)