avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita in caz de accident pt masina unui tert
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita in caz de accident pt masina unui tert

Buna ziua!

Pentru o firma ce inchiriaza soferi care sa conduca masinile unor terti (persoane fizice sau juridice), in cazul unor accidente din cauza soferului (exceptand CASCO), care sunt variantele de despagubire (alta forma de asigurare)?

Daca masina se repara pe CASCO atunci prima pe CUI-ul sau CNP-ul proprietarului creste si de aceea doresc o alta varianta care sa nu implice costuri suplimentare pentru acestia.

Multumesc,
Iuliana
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 17:33, 25 August 2014
Este necesara o precizare privind raportul dintre firma si soferi (nu poate fi contract de inchiriere) si deasemenea ce fel de contract este intre firma si beneficiari (nici aici nu poate fi vorba despre inchiriere soferi!)
Presupun ca firma presteaza servicii clientilor iar soferii sunt angajati sau/si colaboratori(?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aciident daune silviu balea silviu balea am avut aciident cu masina si as vrea sa stiu daca rca ma va despagubii in cazul in care nu a mai fost implicata nici o masina in accident. masina nu este pe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
Accident dupa dauna totala MirceaEne MirceaEne Buna ziua, In urma cu 3 luni am fost implicat intr-un accident si firma asiguratoare a decis sa imi plateasca dauna totala autoturismului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)