Buna ziua,
Am o societatea care este organizatoare de jocuri de noroc tip slot machine (pacanele). Licenta de functionare mi-a fost eliberata in sept. 2009 si este valabila 5 ani pana in sept. 2014 de catre Ministerul Finantelor Publice Bucuresti, intre timp in 2011 s-a infiintat Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, aceasta institutie fiind cea care are drept de control la firmele de jocuri de noroc. Anul acesta in urma verificarii platilor efectuate in ultimii 5 ani, situatia platilor noastre nu corespundea cu cea la de Oficiu Bucuresti si ne-au comunicat sa platim urgent diferentele pentru ca altfel ne revoca licenta de functionare inainte ca acesta sa expire. Societatea nu dispune de acesta suma. Intrebarea mea este daca mi se trimite instiintare prin care se revoca licenta de functionare unde pot ataca acesta hotarare a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. (la Judecatorie.. sau??/). Mentionez ca in acesti 5 ani am avut nenumarate controale de la Garda Financiara, Oficiu de Jocuri si nu s-au constatat diferente la plati. Va multumesc!