avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lntamplare neplacuta la un festival
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lntamplare neplacuta la un festival

In urma cu cateva zile, am venit la bucuresti pentru un festival urban. Acolo am avut o intamplare neplacuta, eu grabindu-ma sa ajung pentru un artist anume si uitand complet ca in ghiozdan am un "cui" (undeva la 0.3) si mi-am amintit prea tarziu de acesta, iar jandarmii de acolo l-au gasit. Am mers in spate cu 2 jandarmi, prima oara cu unul, dar apoi acesta a chemat pe cineva ceva mai "amenintator". Normal ca mi-am luat panica, m-au pus sa scot tot din rucsac si sa imi dau sapca jos, am facut asta si le-am dovedit ca nu ii mint. Le am zis ca am venit de la o distanta foarte mare special pentru eveniment si chiar atat aveam. Mi-au dat ceva panica cu dosar penal, parnaie si nu stiu ce, dar la cateva secunde eram intrebat "ce facem ma cu tine". Mi a cerut unul buletinul, cred ca tot sa amplifice panica, nu cred ca s a uitat 30 de secunde la el si l a lasat jos. Apoi ziceau ca ma lasa sa plec numa daca il sun pe taica meu, am refuzat total si dupa repetarea discutiilor de acest gen, m au pus sa rup bratara si sa las cuiul si foitele (astea chiar erau inofensive :)) ). Au zis sa ii dau drumul de acolo, nicio data luata (cel putin scrisa) si le au zis celor de la intrare ca "baiatul pleaca".

In concluzie, este posibil sa patesc ceva dupa toate astea? (Amenzi sau stiu eu ce)?
Cel mai recent răspuns: bigpoppa , utilizator 23:57, 25 August 2014
Daca personalul de ordine nu a incheiat PV contraventie sau alt document constatator,rezulta ca evenimentul nu va genera urmari
Pe viitor fiti mai precaut cu produsele pe care le detineti asupra dv la evenimente
Iti dai seama ca nu mai repet greseala asta, mai ales pentru ca graba m-a facut sa ajung in punctul ala. Am avut noroc :)) mersi de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis? pot reduce perioada? dimaggio dimaggio Salut si bine v-am gasit. Daca am postat intr-o arie gresita, rog un moderator sa mute topicul intr-un loc adecvat. Sambata trecuta, dupa ce am baut ... (vezi toată discuția)
Accident rutier victima cu posibil autism therioni therioni Buna ziua, Vineri in jurul orei 12 am fost implicat intr-un accident rutier pe trecerea de pietoni. Victima este un minor in varsta de 15 ani. ... (vezi toată discuția)
Amenintati de un jandarm RazvanHoria RazvanHoria Buna ziua!Problema mea \\\\\\"arzatoare\\\\\\" e urmatoarea...in decursul noptii trecute undeva pe la orele 23 am fost la o plimbare insotit de iubita mea si ... (vezi toată discuția)