avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie in extravilan cerere proect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie in extravilan cerere proect

buna seara, asi avea si eu o intrebare ; eu locuies inte-o zona in extavilan ,in casa in care locuies este construita in anul 1989 pe aceasta am autorizatie de construcie vizavi de casa am mai construit o mica ,,casa,, format din baie,bucatarie si doua camere pe un teren concesionat de la primarie il platesc la zi am fost la domnul primar sami elibereze o autorizatie de constructie dar mia zis ca nu se poate fiinca nu poate elibera autorizati de constructi in extravilan cum asi putea rezolva aceasta situatie sa fiu in regula??va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 22:35, 25 August 2014
1-Solicitati scoaterea din circuitul agricol a terenului respectiv.
2-Cereti trecerea in intravilan a terenului . Uneori e foarte simplu alteori extrem de complicat , depinde de la caz la caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua fsorini fsorini Am cumparat la sfarsitul lunii aug 2009 un teren in com. Clinceni, teren intravilan arabil . Am intabulat terenul, am cumparat proiect si am construit o casa ... (vezi toată discuția)