avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce e de facut?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce e de facut?

[ link extern ] /

Salutare,sunt foarte panicat ,puteti sa imi explicati mai multe ? De exemplu in calitate de ce anume sunt chemat ? Ce sugerati sa fac ? Ca nu am nici o idee despre ce este vorba.
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
ContSters297585, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:14, 27 August 2014
Se pare ca aveti un dosar penal la parchet , si ati fost cautat sa vi se comunice solutia acestuia. Cum nu ati fost gasit , s-a procedat la afisarea recipisei pe usa. Mergeti la parchet sa vedeti despre ce solutie e vorba.
bun si ca sa inteleg si eu ,dosarul sa terminat la asta se refera cu solutia sau abea incepe? si sunt luat in calitate de ..?
Da , se pare ca faza de urmarie penala s-a incheiat. Poate fi vorba de NUP (neincepere urmarire penala ) , incetare sau scoatere de sub UP , sau dimpotriva - solutie de trimitere in judecata. Nu rezulta din recipisa. trebuie sa cereti informatii de la Parchet
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
multumesc frumos !
Orice ar fi trebuie sa mergeti sa aflati.
Daca va bagati capul in nisip precum strutul nu rezolvati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet rapid2121 rapid2121 Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri si pe mine. Am primit azi o instiintare pe numele meu, pusa in usa pt ca eram la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o intrebare simpla. am primit o decizie de la ... lorentzo lorentzo Buna ziua ! Am o intrebare simpla. Am primit o decizie de la procuratura de neincepere a urmaririi penale pentru un caz banal si am fost somat sa platesc 100 ... (vezi toată discuția)