avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata credit ipotecar in urma plecarii din tara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata credit ipotecar in urma plecarii din tara

Buna ziua,
As vrea sa stiu ce anume se intampla in momentul in care parasesc tara pentru o perioada nedeterminata si nu platesc ratele la creditul imobiliar din curs.

Ce modalitati are banca de a recuper creditul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Stefan021 , utilizator 23:13, 3 Septembrie 2014
Va multumesc pentru raspunsuri.
prodiamant a scris:

Deocamdata nu va pot urmari bunurile in alte state

Raspunsil absolut incorrect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi urmarite si bunurile care nu au fost ipotecate? tripa tripa buna ,revin din nou de fiecare data cand imi reamintesc de ceva.Eu am luat de la banca un credit si am garantat la banca cu apartamentul parintilor mei,deci ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar plec din tara qwertsqwertys@yahoo.com qwertsqwertys@yahoo.com Buna ziua, impreuna cu sotia avem 3 credite ipotecare valoare aproximativa 80.000 euro, acesate in perioada 2006-2008. nu am avut niciodata intarzieri la ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut garantat cu ipoteca pe un teren ContSters102262 ContSters102262 Buna ziua. In anul 2007 am incheiat cu o banca un contract de imprumut garantat cu ipoteca pe terenul pe care urma sa-l achizitionez cu banii ... (vezi toată discuția)