avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere concedii medicale la casa de pensii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere concedii medicale la casa de pensii

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca un angajator este obligat sa depuna concediile medicale la casa de pensii daca nu face recuperare. Aceeasi intrebare referitoare la concediile de boala profesionala si accident de munca. Nu se fac recuperari, angajatorul plateste totul.
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: anac83 , utilizator 10:58, 26 August 2014
Presupun ca este vorba de depunerea certificatelor medicale la Casa de Asigurari de Sanatate.
Da, la casa de asigurari de sanatate. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca, obligatiile ulterioare ale firmei misu1972 misu1972 Buna ziua, In februarie am avut un angajat din cadrul firmei care a suferit un accident de munca foarte grav. A reusit sa supravietuiasca dar acum este ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume din fambp cili1959 cili1959 Buna ziua .Am o mare nedumerire .Cum se pot recupera sumele suportate de catre angajator pentru plata indemnizatiilor pentru concedii medicale ale ... (vezi toată discuția)
Drepturi boala profesionala Ana maria Fetcu Ana maria Fetcu Buna ziua! Sunt angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata si sunt in concediu medical de 5 luni de zile, iar la ultima internare certificatul ... (vezi toată discuția)