avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Avans furnizor din UE
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Avans furnizor din UE

Buna ziua .
Am cautat in multe documentatii dar nu am aflat raspunsul , poate ma ajutati d-voastra.
Avem un contract de cercetare la programul POS CCE .Vrem sa facem o achizitie din UE.Beneficiarul ne cere un avans.Conform ultimelor reglementari aparute in mai 2014 , orice avans se da numai daca exista un document de garantare.Nu am gasit nicaieri precizat procentul maxim care se poate acorda sub forma de avans catre furnizor.Exista reglementat un asemenea procent ?
Cu multumiri pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:12, 3 Septembrie 2014
Se stabileste prin contract intre parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura tva rat maria rat maria Buna ziua Lucrez la o firma privata care are un contract pentru acordarea unei finantari nerambursabile , pe programul POS CCE , la care TVA este ... (vezi toată discuția)
Avans din bani publici Focsa_Diana Focsa_Diana In cazul unui proiect european POS Mediu, pentru o achizitie de Lucrari de constructie, cat se poate plati in avans? Si cum se procedeaza cu garantia? se poate ... (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru echipament spital kohinoor kohinoor Buna ziua, As dori sa stiu in ce Program operational/Axa a Fondurilor Structurale ar putea un spital din tara sa obtina sustinere financiara pentru ... (vezi toată discuția)