avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concedii medicale

Am urmatoarea situatie: un salariat beneficiaza de concediu medical cu cod indemnizatie 01 in continuare pentru perioada 01.04.-14.04. Incepand cu 15.04 salariatul primeste concediu medical cu cod de indemnizatie 14 (initial). Avand in vedere ca concediul medical cu codul 14 este initial, trebuie recalculata media zilnica? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 August 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:11, 26 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru fiecare certificat medical "initial" se recalculeaza media zilnica a bazei de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire plata concediu medical Anetta08 Anetta08 Am lucrat cu contract de munca din 1.08.2013, iar in noiembrie 2013 m-am imbolnavit (diagnostic neoplazie cod 14) si de atunci sunt in concediu medical. De la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical mihaela david mihaela david am doua certificate medicale acordate amindoua la urgenta.intre ele nu exista nici o zi intrerupere si au acelasi cod de diagnostic . este valabil cel de-al ... (vezi toată discuția)
Valoare indemnizatie concediu medical prelungit, si de odihna marcellina marcellina Din 30 octombrie 2008, sunt in concediu medical, avand un neo mamar. Deoarece in luna octombrie 2009 mi s-a facut si o conizatie, am intreruput in luna ... (vezi toată discuția)