avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa-mi protejez patrimoniul de partener
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa-mi protejez patrimoniul de partener

,,Partenerul'' cu care am o fetita, nefiind vreodata casatorita cu acesta, are intentia sa beneficieze de bunurile mele doar pentru ca este trecut ca tata in certificatul de nastere, asta, bineinteles in cazul decesului meu. As dori un raspuns, va rog frumos daca acest individ , in cazul decesului meu sau decesului fetitei (doamne fereste) care mosteneste bunurile mamei sau a ambelor, daca acest individ care foloseste fetita in intentiile lui meschine, ar putea sa raman acu toata munca mea. Multumesc frumos|
Ultima modificare: Marți, 26 August 2014
danielaale, utilizator
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 13:18, 26 August 2014
Nu ati inteles. Instanta de tutela nu are ce face acum, declaratia este data in cazul in care dvs veti deceda sau devedniti incapabila, de abia atunci isi va produce efectele in cazul in care instanta de tutela va hotari sa ia in considerare favorabil declaratia dvs.
Acum am inteles, deci, nu pot face nici macar declaratia acum, va multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 August 2014
danielaale, utilizator
Da. O puteti face declaratie de desemnare a tutorelui sau o puteti face si in cadrul unui testament aceasta declaratie.
ba puteți să faceți declarația acum... sau puteți să nu vă mai uitați la drobul de sare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in romania, locuiesc ... Antonio70 Antonio70 Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in Romania, locuiesc in stare de concubinaj si am un fiu recunoscut. As dori sa fac testament lasand bunurile ... (vezi toată discuția)
Testament coiciu coiciu ma intereseaza daca se poate face un testament in urmatoarea situatie: in cazul in care eu si sotul meu decedam in acelasi timp (gen accident) vrem ca de ... (vezi toată discuția)
Interdictie bunuri aly_magda aly_magda Buna ziua, Am o fetita rezultata din concubinaj. Am terminat procesul pentru incredintarea minorei si pensie alimentara. Sunt proprietara unei garsoniere si ... (vezi toată discuția)