avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua! As dori, daca se poate, sa-mi spuneti si mie daca sunt nevoita sa anunt la AJOFM ca m-am angajat in conditiile in care n-am apucat sa-mi depun dosarul ci doar sa ma inregistrez la ei.
Cel mai recent răspuns: PanaitDiana , utilizator 15:35, 26 August 2014
1. Banuiesc ca este vorba de o absolventa a unei forme de invatamant.

2. Daca nu ati depus actele solicitate nu mai este nevoie sa mai anuntati ca v-ati angajat.
Va multumesc mult pentru raspuns.Da,am terminat facultatea . Am fost sa ma inregistrez la AJOFM ,mi-au dat o adeverinta precum ca m-am inregistrat la ei si urma ca acea adeverinta sa faca parte din dosar, iar pe data de 1 octombrie m-au chemat sa depun dosarul cu actele necesare ,dar astazi mi-am gasit de munca si nu stiam daca sunt nevoita sa merg la ei sa anunt.
Pastrati acea adeverinta macar vreo 12 luni ca s-ar putea sa va fie de folos in cazul in care veti avea nevoie de concediu crestere copil.
Nu cred ca va fi cazul,dar oricum va multumesc mult pentru raspuns si pentru sfat!O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii nicoleta22 nicoleta22 este posibil ca dupa terminarea facultatii sa primesc somaj? mentionez ca sunt la masterat in alt judet, am terminat facultatea anul acesta si nu am un loc de ... (vezi toată discuția)
Somaj facultate WriTor WriTor Va salut.Cineva a depus dosarul de somaj(absolvent liceu),dar si dosarul de admitere la facultate.In primul caz este chemat la AJOFM dupa intai august ,iar ... (vezi toată discuția)