avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... speta ramasa definitiva si irevocabila ulterior anului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

speta ramasa definitiva si irevocabila ulterior anului 2013

Buna ziua! Am nevoie de o speta din oricare ramura de drept (as prefera drept penal), speta ramasa definitiva si irevocabila ulterior anului 2013 si inclusiv
doctrina si jurisprudenta pentru comentariul acesteia si sustinerea unui colocviu. Am cerut ajutorul si unor av din Cluj , dar mi-au spus ca nu au inca. Intrebarea mea este unde as putea sa gasesc o sentinta? Acesta nu va fi predata domnului profesor, ci doar comentariul ei. Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoreasca jimi_36 jimi_36 Am contestat in instanta un proces verbal al politiei rutiere in 2009 si am pierdut. Sentinta judecatoreasca nu a ajuns acas nici pina azi. Conform procesului ... (vezi toată discuția)
2 intrebari legate de o sentinta definitiva ContSters133753 ContSters133753 Stimate Doamne, Stimati Domni, Doresc sa va consult in 2 probleme, legate de sentinta care stipuleaza ca mi se incredinteaza minorul spre crestere si ... (vezi toată discuția)
Majorarea perioadei de suspendare a permisului de conducere radu romanessi radu romanessi In data de 12.02.2010 prin sentinta Tribunalului Cluj mi s-a respins plangerea impotriva suspendarii permisului de conducere. Sentinta ramasa definitiva si ... (vezi toată discuția)