In octombrie se incheie perioada de 2 ani a concediului de crestere copil. Fiind insarcinata doctorul mi-a recomandat concediu medical datorita unor probleme dar este posibil ca angajatorul sa nu-mi accepte concediul? Angajatorul are dreptul sa-mi incheie contractul de munca?
1. - Beneficiati de concediu crestere copil (CCC) pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani iar in ziua urmatoare trebuie sa reluati activitatea.
- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC si nu intra cel putin o luna in CCC atunci veti beneficia de CCC pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 1 an si 11 luni iar in ziua urmatoare trebuie sa reluati activitatea.
2. - Inainte de a relua activitatea faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractului idividual de munca (CIM) si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.
- In acelasi timp cu cererea faceti si o scrisoare in care il anuntati pe angajator ca sunteti gravida (anexati la scrisoare o adeverinta de la medicul de familie care sa ateste starea de graviditate a dvs.).
3. Pe perioada de CCC si cat sunteti gravida nu va poate concedia decat daca firma se afla in reorganizare judiciara sau faliment (ambele atestate prin hotarare judecatoreasca).
4. - Cu data cu care incepeti activitatea puteti sa prezentati si certificat de concediu medical.
- Angajatorul este obligat sa va plateasca indemnizatia pentru concediu medical.
- Sa va dea numar de inregistrare si la cerere si la scrisoare.
5. Apoi cand veti intra in CCC2 veti proceda la fel cum ati procedat cand ati intrat in CCC1.
Ccc 2 dupa ccc 1
nyarietelka
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
In prezent ma aflu in CCC cu primul copil, insa ne dorim si al doilea copil, dar al doilea copil se ... (vezi toată discuția)
Ccc2
Anaeli_dany
Sunt in concediu de crestere copil pana face copilul 2 ani pe data de 30.04.16 eu ar trebuii sa ma intorc la munca cu o luna mai devreme dar su t gravida cu ... (vezi toată discuția)