avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

firma de asigurari mi-au dat o hartie in care scrie ca imi repara masina in 90 zile, dar a trecut perioada de 90 de zile si acum nu imi mai raspund la telefon, cum trbuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cristian Amarascu , Mediator 09:24, 28 August 2014
buna sera,
ce scrie pe hartia de la asigurari(nota de constatare)?
nu este nota de constatare
dar ce este? nu pot sa va ajut daca nu-mi spuneti.
Probabil ca este vorba de o adresa trimisa pagubitului de catre societatea de asigurare prin care pagubitul este instiintat ca societatea de asigurare va face propriile investigatii privind modul de producere a accidentului. Ordinul fostului CSA prevad acest drept al asiguratorului cu mentiunea expresa ca aceste investigatii trebuie efectuate in interiorul termenului de 90 de zile.
ing. Ioan Ciobanu
astazi mi sa dat nota constatare pe care am duso la service

Alte discuții în legătură

Accident auto danielaiulianamariana danielaiulianamariana Cum pot sa obtin banii pentru repararea unei masini lovita de un domn asigurat la o alta firma dacat sunt eu? Din cele 90 zile legale pentru ancheta facuta de ... (vezi toată discuția)
Neaprobare plata reparatie misu_flo misu_flo Buna, Anul trecut mi-a fost lovita masina. S-a facut constatarea si s-a aprobat reparatia. Deoarece trebuia lasata masina min 10 zile in service, iar ... (vezi toată discuția)
Accident - probleme firma de asigurari gmihaela_21 gmihaela_21 in data de 13.08.2008 prietenul meu a avut un accident de circulatie (circula pe drum cu sens unic, cu prioritate. din stanga de pe un drum fara prioritate i-a ... (vezi toată discuția)