avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii

Buna seara, vreau sa deschid un magazin online de haine, ce autorizatii am nevoie? intreb pentru ca punctu de lucru va fi la casa undeva la margina de oras. si ce conditii trebuie indeplinite pentru a obtine aceste autorizatii? va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:12, 26 August 2014
Va faceti fie o societate comerciala, fie un PFA ca sa puteti comercializa. Actele necesare le regasiti pe site-ul registrului comertului.

Apoi va rezervati domeniul de internet, va creati site-ul, va personalizati ofertele avand deja societatea infiintata.

Pentru pasii de urmat cred ca ar trebui sa consultati un avocat care sa va estimeze totodata si costurile si durata de timp in care veti finaliza aceste demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face un magazin online(comert pe internet-haine) pe un pfa,sau e necesara firma? adrian_bra adrian_bra Buna ziua, As dori sa infintez un magazin online, pe care sa comercializez haine , incaltaminte si deferite accesorii vestimentare.Intrebarea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)