avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita-contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita-contestatie la executare

Buna seara.Am depus o contestatie la executare silita,pentru motiv de prescriptie.Nu am cerut suspendarea executarii,deoarece nu detin bunuri imobile,mobile sau venituri care sa poata fi poprite.Intrebarea mea: Este obligatoriu sa ma prezint la biroul executorului,asa cum este mentionat in somatie ? Pot fi sanctionat in vreun fel daca nu ma prezint ? As putea doar sa comunic telefonic executorului toate aceste detalii ? Ma aflu la o distanta apreciabila de localitatea unde se afla BEJ in cauza.Mentionez ca am depus taxa de timbru si timbru judiciar alaturat contestatiei,si sunt in interiorul termenului de 15 zile de la primirea somatiei.Va multumesc anticipat pentru atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:33, 26 August 2014
Executorul judecatoresc este obligat sa incheie documente care sa fie depuse la dosarul de executare silita
Este de preferat sa dati curs somatiei,sa va prezentati la bej unde sa clarificati situatia,
respectiv aspectul ca dv ati formulat contestatie la executare
Daca nu aveti posibilitatea sa va prezentati personal la bej,atunci adresati instiintare oficiala acestuia cu mandat de confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare- competenta teritoriala mirunanour mirunanour Unde se depune contestatia de executare ,daca debitorul este din Barlad,creditorul din Bucuresti si executorul din Pascani? (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare hecla hecla Buna ziua . As avea cateva intrebari, sper sa ma puteti ajuta. 1.am depus o contestatie la executare si suspendare a executarii, am si avut deja 2 termene de ... (vezi toată discuția)