avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

cum procedez cu concediu pre si post natal?cand il duc la firma?eu de pe1sept am anuntat ca nu mai vin la servici deoarece mai am aprox 2 sapt pana nasc.cer dinainte concediu sau cand mi-l solicita la servici?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:23, 27 August 2014
Trebuie sa mergeti la medicul de familie sa ii spuneti ca ati intrat in prenatal. o sa primiti concediul medical pana la sfarsitul lunii in prima luna si apoi lunar pana se termina cele 126 de zile. dupa ce il primiti cred ca in 7 zile trebuie dus la locul de munca.
1. - Concediul de maternitate il solicitati de la medicul de familie sau medicul curant ginecolog.
- Certificatele de concediu de maternitate va sunt eliberate lunar de medicul de familie.

2. Certificatele le prezentati angajatorului pana pe data de 5 ale lunii pentru luna precedenta.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc concediul prenatal dar angajatorul se afla in procedura de faliment catalinatoader2003 catalinatoader2003 Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 de saptamani si doresc sa intru cat mai curand in concediu pre-natal. Angajatorul se afla in acest moment [b]in procedura ... (vezi toată discuția)
Concediul medical si prenatal nicoletaalexa nicoletaalexa buna seara, lucrez din 12.01.2012 si pana acum am avut 15 zile de concediu medical, ma afecteaza cu ceva la prenatal? mai am 21 de zile pana la intrarea in ... (vezi toată discuția)
Acte prenatal alina102 alina102 Buna ziua.as vrea sa imi spuneti si mie va rog ce acte sunt necesare pentru a intra in prenatal si cum se procedeaza? daca prenatalul il primesc de la medicul ... (vezi toată discuția)