avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... costuri habitatie(abitatie) viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

costuri habitatie(abitatie) viagera

buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema daca puteti. Doresc sa cumpar o casa cu 25000 euro si contractul sa fie in coproprietate cu fratele meu si pe mama mea sa o trec cu habitatie(abitatie ) viagera . taxele la notar pt 25000 euro sunt cam 2000 lei pt mine , intrebarea mea este daca mai platesc ceva in plus pt clauza de habitatie (abitatie) viagera ? Va multumesc anticipat celor care puteti da un raspuns.=D>
Cel mai recent răspuns: just2good4u , utilizator 16:34, 27 August 2014
clauza de uzufruct viager se plateste

asa se face la notari...privilegiul vanzatorului se plateteste, termenul de gratie ...e pe descarcare autentica etc etc

oameni care stiu sa faca bani daca iti pun o stampila dupa...un copy/paste de pe inscrisul care-i in calculator
aveti idee cat la % din suma ? ca eu cumpar cu 25000 si toti banii mei sunt 25500 adica la fix si pt taxe dar nu stiu daca imi ajunge si pt clauza asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare locuinta cu drept de habitatie. Monica H. Monica H. s-a incheiat un contract vanzare cumparare locuinta cu drept de habitatie. cumparatorii nu si respecta obligatia de intrtinere asumata prin contract. ce se ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul proprietar, apoi eu noul proprietar la vanzare am cerut si includerea unei clauze de ... (vezi toată discuția)