avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in insolventa --cum pun in executare o sentinta ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in insolventa --cum pun in executare o sentinta definitiva ?

buna ziua,,impotriva angajatorului am o sentinta definitiva (plata drepturi salariale),intre timp acesta solicita intrarea in insolventa,m-am inscris la masa credala ,ce urmeaza sa fac ?Care este ordinea de plata ,cum se va face aceasta (In rate,integral ),cand se intampla ?Pot depune plangere penala impotriva angajatorului pt.ca a tergiversat punerea in executare prin tot felul de tertipuri (concordat financiar...)va multumesc
Cel mai recent răspuns: teisoara , utilizator 09:53, 26 Septembrie 2014
Tinand cont de fatul ca societatea este in insolventa, in acest moment nu mai aveti ce sa faceti. Daca v-ati inscris la masa credala,fiind a doua categorie ce urmeaza a fi platita. Primele sume fiind cea cu procedura de insolventa, apoi sumele datotate angajatilor. Tineti legatura cu administratorul judiciar si eventual participati la adunarile creditorilor pentru a urmarii vanzarile ce urmeaza sa fie facute si distribuirea sumelor obtinute.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie dumitrumarian1 dumitrumarian1 Buna ziua. Am lucrat 3 luni la o firma care a \"uitat\" sa-mi intocmeasca un contract de munca si Decizie de incetare,acum un an, si sunt in proces cu ei si se ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata dupa declararea insolventei mary_luk mary_luk Sunt creditor la o SC aflata in insolventa pe care am chemat-o in judecata la doua saptamani dupa ce i s-a admis cererea de insolventa, eu neavand cunostinta ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)