buna ziua,,impotriva angajatorului am o sentinta definitiva (plata drepturi salariale),intre timp acesta solicita intrarea in insolventa,m-am inscris la masa credala ,ce urmeaza sa fac ?Care este ordinea de plata ,cum se va face aceasta (In rate,integral ),cand se intampla ?Pot depune plangere penala impotriva angajatorului pt.ca a tergiversat punerea in executare prin tot felul de tertipuri (concordat financiar...)va multumesc
Tinand cont de fatul ca societatea este in insolventa, in acest moment nu mai aveti ce sa faceti. Daca v-ati inscris la masa credala,fiind a doua categorie ce urmeaza a fi platita. Primele sume fiind cea cu procedura de insolventa, apoi sumele datotate angajatilor. Tineti legatura cu administratorul judiciar si eventual participati la adunarile creditorilor pentru a urmarii vanzarile ce urmeaza sa fie facute si distribuirea sumelor obtinute.
Situatie
dumitrumarian1
Buna ziua. Am lucrat 3 luni la o firma care a \"uitat\" sa-mi intocmeasca un contract de munca si Decizie de incetare,acum un an, si sunt in proces cu ei si se ... (vezi toată discuția)