avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nume tata copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nume tata copil

Buna ziua!
Am o intrebarela dumneavoastra,partenerul de viatadoreste sa o treaca pe fetita pe numele lui,la tata in certificat fiind trasa linie.Care sunt demersurile pentru a trece fetita pe numele lui.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters329251 , utilizator 22:11, 27 August 2014
Puteti merge impreuna cu partenerul la evidenta populatiei unde va da o declaratie si o va recunoaste, apoi cu acordul d-voastra ii puteti schimba si numele. Daca partenerul d-voastra nu-i tatal biologic al fetitei, recunoasterea poate fi atacata de el prin instanta si testare ADN. (banuiesc ca nu-i cazul daca nu l-a interesat pana acum sa-si recunoasca copilul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc custodia totala al copilului meu! anamariameszaros anamariameszaros Buna ziua , sunt o mamica de 28 de ani fetita mea are 7 ani ... tatal biologic al fetitei mele nu a vrut sa o recunoasca, asa fata mea a avut numele meu de ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!! tatal cere copilul dupa 10 ani...in care nici macar nu l-a recunoscut! fany22 fany22 Buna ziua, Problema e urmatoarea: Mama fetitei, se desparte de barbatul care se presupune a fi tatal fetitei (el nu vrea s-o recunoasca pe motiv ca nu-i al ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Privat.2017 Privat.2017 Buna ziua, am si eu o mare nelamurire, prietenul meu a avut o partenera in urma cu 5ani, despartirea lor a fost din cauza ca fata se droga. Au o fetita ... (vezi toată discuția)