avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

buna ziua,as dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare;am castigat un proces cu fostul angajator prin care s-a dispus repunerea pe functie si am fost chemat sa ma prezint la serviciu ,as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la munca,mai specific ca am castigat si toate drepturile salariale vreau sa stiu ce anume pierd daca nu ma prezint la serviciu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 27 August 2014
O sa va concedieze.
da asta e clar,dar din ce am castigat mai pierd ceva?Va multumesc pentru raspuns.
@ florin40

Neprezentarea la locul de munca constituie abatere disciplinara, care justifică sancţionarea dvs disciplinară, inclusiv prin desfacerea contractului de muncă.

Nu pierdeti nimic, daca nu va prezentati la locul de munca, drepturile salariale stabilite prin hotararea judecatoreasca sunt obligati sa vi le acorde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara respectarea preavizului. Mircic Mircic Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intimpla in cazul in care DEMISIONEZ si nu respect conditiile de preaviz (nu ma prezint la serviciu sau nu execut ... (vezi toată discuția)
Plata preaviz B.E.C. ARION B.E.C. ARION daca un salariat care cere somaj refuza sa se prezinte la munca pe perioada preavizului, sunt obligat sa ii platesc preavizul? (vezi toată discuția)
Am bagat lichidare la zi si mi-au bagat preaviz fara sa vreau anastasia_virusz anastasia_virusz lucrez la o firma de confecti de un an . Am decis sa imi bag lichidarea la zi deoarece am gasit ceva mai bun , Am dat foaia de lichidare semnata de mine si a ... (vezi toată discuția)