avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie

Buna ziua,

Parintii mei au abtinut in instanta al unui teren ocupat abuziv de catre un vecin inca de pe vremea lui Ceausescu. Problema e ca acest vecin este si primarul comunei. Dupa ce am castigat in instanta acesta a renuntat in a mai folosi pamantul respectiv.

Acum nu stim ce pasi trebuie sa mai facem pentru a putea intabula acel teren.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
tudoru, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudoru , utilizator 09:36, 29 August 2014
1. puneti in executare hotararea
2. dupa incuviintarea executarii sentintei conformati raportul de experiza la instanta...asta daca nu-l aveti in original inmanat in sedinta publica
3.executorul ar trebui sa mearga cu un expert topo judiciar si sa va puna in posesie
4. daca terenul e intravilan si vreo curte ar trebui cu ocazia executorului si a expertului sa aveti gardul pregatit
Inainte de a apela la un executor, n-ar trebui sa fac vre-o cerere la primarie? Cum ar trebui sa sune cererea respectiva?

Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare ceruta de creditor . Alexili Alexili Buna seara. Am de pus o hotarire topo in executare prin care trebuie sa modific aliniamentul gardului. Din cauza timpului si a pamantului înghețat sunt ... (vezi toată discuția)
Expertiza topo ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua , m-as bucura daca mi-ar raspunde cineva. Intrucit vecinul meu in timp ce ne aflam in Germania unde locuim si acum, a intrat cu gardul de hotar pe ... (vezi toată discuția)