avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare ceruta de creditor .
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare ceruta de creditor .

Buna seara. Am de pus o hotarire topo in executare prin care trebuie sa modific aliniamentul gardului.
Din cauza timpului si a pamantului înghețat sunt nevoita sa aman executarea desi sa emis titul executoriu. Pot cere ca creditor o suspendare a executari pina se indreapta timpul.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
Alexili, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexili , utilizator 11:46, 16 Ianuarie 2024
Pai ati cerut executarea silita sau ce executare sa suspendați?
Am cerut executare silta sa emis titlul executoriu si urma sa iau legătura cu expertul topo ca sa vina cu domnul executor la fata locului pentru a aplica in teren schita raportului de experiza pentru modificarea gardului pe vechiul aliniament. .Domnul expert topo este pe moment plecat din țară., timpul sa schimbat.De aceea doresc sa fac o cerere de suspendare a executari macar pentru 2 luni de zile, . Domnul expert se întoarce luna viitoare si atunci poate nu mai este nici pamintul înghețat ca sa putem bate in pământ stilpi de gard.

gi-jane2 a scris:

Pai ati cerut executarea silita sau ce executare sa suspendați?

executorul va indruma, puteti si sa suspendati, dar nu e necesar, pur si simplu stabiliti de comun acord o data ulterioara, aveti 6 luni la dispozitie.
Mulțumesc pentru răspuns. Partea rea este faptul ce deja au trecut 3 luni. El fiind plecat din țară nedepunind coordonatele la raportul de expertiza ma tinut încurcat., nici nu a dorit sa le transmita la alt expert care l-am gasit si fara coordonate acela a refuzat sa se bage iar eu sunt nevoit sa aștept sa se intoarca respectivul in tara.

gi-jane2 a scris:

executorul va indruma, puteti si sa suspendati, dar nu e necesar, pur si simplu stabiliti de comun acord o data ulterioara, aveti 6 luni la dispozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie tudoru tudoru Buna ziua, Parintii mei au abtinut in instanta al unui teren ocupat abuziv de catre un vecin inca de pe vremea lui Ceausescu. Problema e ca acest vecin ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare mobexport mobexport Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta: - in februarie 2012 am obtinut o hotarare judecatoreasca a instantei de contencios administrativ prin care ANRP ... (vezi toată discuția)
Imposibil de pus hotarire in executare Alexili Alexili Buna seara .Fiti amabil o intrebare.Doresc sa pun in executare o hotarire topografica .Domnul executor mi-a comunicat ca trebuie sa iau si un expert ... (vezi toată discuția)