avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare firma......
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare firma......

am si eu o intrebare ,ce trebuie sa fac ca sa pot prelua o firma fara datorii si inchis temporar pt ca nu are activitate ,ma intereseaza ce acte am nevoie ce taxe trebuie sa platesc si daca este necesar ca sa merg la notar pt a preula firma respectiva.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 14:43, 20 Mai 2009
Mai intai aplicati clauza privind continuitatea activitatii societatii cu mostenitorii.Dupa ce rezolvati acest aspect pe baza unei HGA , mergti la un notar si apoi la ONRC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv reactualizat mihnevicim mihnevicim Unul dintre asociati isi cesioneaza partile sociale ; societatea nu are codul CAEN reactualizat si, pe langa dosarul de cesiune depune si dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Preluare firma Endelus Endelus doresc sa preiau un srl si sa devin actionar unic ( prin cesiune) si administrator al acestei firme. de ce aspecte trebuie sa tin cont si la ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Procedura si actele necesare suspendari activitati firmei ContSters127791 ContSters127791 Buna ziua frati de suferinta romani !!! Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea ... (vezi toată discuția)