avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depasirea termenului de depunere a unei cereri in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depasirea termenului de depunere a unei cereri in anulare

Buna ziua,
As dori sa aflu ce exceptie as putea invoca in cazul depasirii termenului de depunere a unei cereri in anulare.Am calculat 10 zile calendaristice din ziua urmatoare celei in care am primit comunicarea sentintei civile de la tribunal.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:39, 31 August 2014
Ce data are pe stampila?
Excepția tardivității. Pentru un calcul exact, dați mai multe date (termenul se calculează pe zile libere, iar pentru cealaltă parte începe să curgă de la data la care i se comunică ei hotărârea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel considerat tardiv? silvian600 silvian600 Buna ziua, In data de 07.04.2016 s-a comunicat hot.jud. din 01.2016 iar cealalta parte a depus apel in 19.04.2016. Prin hotararea emisa am castigat niste ... (vezi toată discuția)
Cerere de apel tribunal taie taie Buna dimineata, In data de 08.10.2015(data postei) am primit raspuns de la Tribunalul Bucuresti pentru procesul judecat in data de 21.09.2015. In ... (vezi toată discuția)
Calcul termene petre_marian petre_marian buna seara,am o nedumerire in legatura cu calcularea termenelor de indeplinire a unei proceduri .In data de 6 -3-2013 a fost comunicata hotararea catre partea ... (vezi toată discuția)