avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Arenda neplatita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Arenda neplatita

Buna ziua,
Doresc sa va cer un sfat, in limita posibilitatii dvs. : cu trei ani in urma am arendat unei firme individuala , 2, 25 ha de teren agricol. Acest lucru s-a facut prin incheierea si inregistrarea la primarie a unui contract de arendare. Contractul este pina la 10.05.2016 . Din pacate arendasul nu a platit arenda pe anul 2013.
Intrebarea: pot incheia contractu acum , deci cu un an si jumatate inainte termen? daca Da , cum realizez aceasta . Eu locuiesc in strainatate dat am pasaport Roman.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:26, 28 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
In cazul neachitarii arendei la termenul stabilit in contract acesta este obligat la plata unor unor penalitati.

Rezilierea contractului de arenda se realizeaza in conformitate cu prevederile contractului.

Arendasul nu v-a instiintat cu privire la cauzele neachitarii arendei ptr anul 2013?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de arenda mincinosul mincinosul Buna seara, parintii mei au teren agricol in arenda la o societate ff mare, si ar dori sa rezilieze contractul de arenda ,dar tot sunt dusicuvorba. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Contract arenda CatalinaDaescu CatalinaDaescu Buna ziua, Tatal meu a semnat in 2016 un contract de arenda cu o societate comerciala pentru 4 ha de teren pe o perioada de 7 ani. Printre clauze este aceea ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda adipetroiu adipetroiu Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)