avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

In situatia insolventei in cazul in care exista o decizie de impunere instituita de ANAF care a fost contestata (solutionarea contestatiei nu a fost data) in tabelul preliminar al creantelor va fi bugetara sub conditie?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:45, 2 Septembrie 2014
Bugetara este acum in tabelul preliminar, dupa ce sa va solutiona contestatia se va intocmi tabelul definitiv. Contestatia a fost facuta in cadrul procesului de insolventa sau in procedura preliminara in comisia anaf-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in aceste situatii tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Despre prima situatie am mai scris, dar nu am primit nici un raspuns concret: am cerut insolventa simplificata in calitate de debitor, s-a ... (vezi toată discuția)
Plan de distributie MIXAM MIXAM Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)
Voi ce parere aveti? ykkaoros ykkaoros buna ziua tuturor.am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.firma mea este in insolventa la cererea mea,din aprilie 2010.in acest moment este in stadiul de ... (vezi toată discuția)